Je bent geïnteresseerd in de laatste aanbieding van 2018!

 • Je wilt niet alleen met je paard aan de slag!

  Maar vooral ook met jezelf!

 • Je bent klaar om stappen te zetten naar een prestatie

  En bent er klaar voor om jezelf mentaal een enorme boost te geven!

 • Je leert op een interactieve manier

  En maakt online opdrachten die je interactief kunt delen met de anderen!

 • Je bent gek op je paard

  En wilt het presteren dan ook samen doen met je paard op een verantwoorde manier!

Durf jij ervoor te gaan?

Je staat op het punt om je aan te melden voor de Online Training Beter Presteren op Wedstrijd! In deze online training leer je in acht weken tijd, alle aspecten van het presteren in de praktijk tot uiting te brengen!

Elke twee weken krijg je bericht als de nieuwe module online staat. In die module bekijk je filmpjes, zijn er ondersteunende pdf’s te downloaden en werk je aan je wedstrijddossier. En dat allemaal online en blijvend toegankelijk voor de rest van je leven!

Tijdens deze periode volg je twee keer een online webinar waarin je al je vragen kwijt kunt en ook de opdrachten kunt bespreken. In de besloten Facebookgroep, waarin ALLEEN deelnemers van de online training zitten, kun je jouw antwoorden delen of op zoek naar een buddy die jou gaat helpen met de prestatie!

Je leert anders kijken naar jouw motivatie, doelen stellen, werken met trainingsschema’s en hoe het lichaam van het paard werkt! Tot slot ga je aan de slag met de voorbereiding op de proef en jouw mentale gesteldheid. Je leert hoe je alles kunt koppelen om naar die goede prestatie toe te werken!

Wat kost het dan?

De training kost NORMAAL 75 euro!

Dat houdt in dat je per week slecht 18,75 betaalt! Dat is in vergelijking met een privéles een bescheiden bedrag!

Waarom is de prijs zo laag in vergelijking met andere online trainingen?

Ik heb zelf altijd hard moeten werken en sparen om mijn sport te kunnen uitoefenen. Ik was bijna 20 jaar toen ik pas mijn eerste paard kon kopen en de stalling kon betalen. Lessen zat er toen niet in want het was het één of het ander!

Mijn inkomsten haal ik uit andere bronnen en met deze online trainingen wil ik kostendekkend werken. Op deze manier is het voor bijna iedereen haalbaar om deze persoonlijke ontwikkeling te kunnen volgen!

Wat is dan NU de prijs?

De training kun je alleen via deze pagina aanschaffen voor een prijs van 37,50! Dan is maar liefst een korting van 50%. Dit is de laatste keer dat de jubileumkorting van 50% geldt voor deze training. Vanaf 1 januari zal deze korting niet meer gegeven worden!

We starten op 1 december 2018 maar je kunt de training ook later beginnen! De gehele training blijft online beschikbaar dus je kunt zelf je tijd indelen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je schaft via onderstaande link de training aan. Na betaling krijgt je een bevestiging dat je de training hebt aangeschaft. Op 1 december krijg je een bericht met daarin de link naar de online training en jouw persoonlijke inloggegevens. Vanaf dat moment is de eerste module beschikbaar.

Je kunt je dan ook aanmelden voor de besloten facebookgroep via de link in jouw eigen online dossier.

Elke twee weken krijg je bericht als de nieuwe module online staat en je aan de slag kunt met de nieuwe opdrachten. Je kunt altijd je vragen stellen aan Malene via mail of via de Facebookgroep dus mocht je ergens niet uit komen dan is er altijd een oplossing voorradig!

Zij gingen jou voor en weten nu een prestatie neer te zetten!

De training Beter Presteren op Wedstrijd heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden van waarom ik train en wat ik ermee zou willen bereiken. Als je weet wat je drijfveer is en weet wat je doel is kun je veel gerichter trainen. Ook geeft het je veel tips & tricks om je doelen te behalen en je te blijven verbeteren. Het heeft mij zeker vooruit geholpen en het is erg fijn om met andere deelnemers en Malene zelf te kunnen sparren over je doelen en punten waar je op vastloopt. Zeker een aanrader als je bewuster wilt trainen en vooruit wilt komen!

Marije Schelfhorst - Z1

De online training “Beter presteren op wedstrijd” heb ik vorig jaar in oktober gevolgd. Nieuw paard, nieuwe ronde en heel veel mooie nieuwe kansen. Kortom hoe vorm je een goede combi vice versa en ook met het Hollandse weer in de herfst en winter. Wat ik als prettig heb ervaren is de toegankelijkheid van Malene en het begrip. Dat waar ik tegen liep was niet uniek, een nieuwe combi vormen met mijn nieuwe paard met de juiste afstemming. Dit voelde voor mij echt als een opluchting want met Malene haar ervaring en tips kon ik weer met een fijn, stabiel en vertrouwd gevoel in het zadel zitten. Soms zijn de oplossingen zo simpel en voor de hand liggend maar kun je ze op dat moment niet zien omdat je zo complex aan het denken bent. Na de training heb ik het ook als prettig ervaren om Malene op de hoogte te houden hoe het gaat. Ik heb geen moment het gevoel bij Malene dat bij haar de spreekwoordelijke “meter loopt”, Malene is echt oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en ook hoe het met je paard gaat. En juist dat siert haar ook na de online training, toegankelijkheid en geen moeilijke of grijze wollen sokken gedoe! En nu wat ga ik nu doen? Op zoek naar een dressuurwedstrijd outfit en goed in de gaten houden wanneer ik bij haar irl een clinic kan gaan volgen. Volle kracht VOORWAARTS met een ontspannen glimlach en LOL met je topKNOL.

Marlies Zuijdendorp - B

Ik ben de online training beter presteren op wedstrijd gaan volgen in combinatie met een individueel begeleidingstraject omdat ik altijd enorm zenuwachtig was op wedstrijd en ik daar heel graag vanaf wilde. Het eerste stuk bewustwording waarom je nu eigenlijk wedstrijden rijdt of zelfs rijdt in het algemeen is wel een eyeopener. Verder weet ik nu hoe ik me optimaal moet voorbereiden op een wedstrijd, hoe ik mijn zenuwen beter in bedwang kan houden of kan beïnvloeden mocht ik er toch last van hebben. Ik kan nu met veel concentratie en de juiste focus en doelen een proef rijden. En ik dacht altijd dat mijn paard vervelend was op wedstrijd, maar dit lag voor het grootste deel echt aan mijn zenuwen, we kunnen er nu echt aan rijden en zijn al tot mooie prestaties gekomen. Zeker een aanrader!

Suzanne Schuren - ZZL

Ik heb via BWR Online de online training Beter Presteren op Wedstrijd gevolgd en ook probeer ik af en toe een les van Malene mee te pakken. De online training is logisch en stap voor stap ingedeeld en heeft bruikbare tips die je gemakkelijk zelf in de praktijk kunt brengen. Ik vind het ook erg handig dat je altijd kunt teruggaan naar de verschillende onderdelen op de website want je hebt nu eenmaal niet elke week even veel tijd of als je bijvoorbeeld vast loopt op bepaalde dingen!

Marijke Fruytier - M
In de loop der jaren ben ik steeds meer spanning op gaan bouwen naar een wedstrijd toe en werd het zelfs een ding tijdens de trainingen. Om die reden ben ik bij Malene gaan trainen en heb ik ook de online training Beter Presteren op Wedstrijd gevolgd.
Door de training ben ik me weer bewust waarom ik überhaupt paardrijd en wedstrijden wil rijden en hoe ik me hierin het beste kan voorbereiden. Ik train nu veel bewuster en heb er weer ontzettend veel lol in! Ook stel ik concrete doelen en kan ik echt genieten als we weer een stapje verder zijn.
Meike van Gorkum