Agnes en Boy knallen op tweede wedstrijd

Afgelopen weekend kwam Agnes met haar Boy voor de tweede keer aan de start.

Agnes: Vandaag hadden Boy en ik onze 2de wedstrijd. We hebben hard gewerkt aan de verbeterpunten van de vorige proeven. Ik wist al veel beter wat te verwachten dus mijn spanningsniveau was fors minder (thank god). Omdat ik veel minder lang had losgereden, voelde ik ietsje meer spanning bij Boy maar had ik wel veel meer beweging en impuls. De 2e proef was hij wel wat leeg. Super blij met mijn resultaat: 1e en 2e met 201 en 188.5

Ik wil ook ff  mijn supergroom Corinne bedanken. Bij de trailer die we nodig hadden lag het tussenschot eruit. Corinne ziet meteen hoe dat werkt met schroeven en bouten enzo en had t zaakje binnen 10 minuten op zijn plek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.