Agnes en Boy scoren tijdens oefenwedstrijd

  • Agnes en Boy scoren tijdens oefenwedstrijd

    Als voorbereiding op de indoor selecties deed Agens mee aan een onderlinge wedstrijd van de vereniging.

    Agnes: Zaterdag heb ik onderling L1 gestart, als voorbereiding op de selecties die in oktober beginnen. De B waren we in 4x starten doorheen dus ik was heel benieuwd wat we in de L zouden klaarspelen. Boy was er heerlijk aan, voorwaarts maar ontspannen. En vooral: ik was ontspannen  en heel de proef mijn knieën en kuiten losgehouden. Mijn wedstrijddoel was al bereikt! Er werd één klassement gemaakt van de L tot de ZZZ en Boy en ik behaalden een mooie derde plaats met 197 punten. Op naar de selecties!!

     

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.