Agnes en Gameboy nu officieel aan het starten

Agnes heeft met haar knappe Gameboy al een aantal oefenwedstrijden gereden en scoort daarin prima. Vandaag heeft ze voor het eerst officieel gestart.

Agnes: Vandaag heb ik met Gameboy mijn wedstrijddebuut gemaakt. Ik heb altijd veel spanning gehad op wedstrijd, dus daar hebben Malene en ik hard aan gewerkt in de les en ook afgelopen winter in de theorie avonden. Ik was super voorbereid, met een inrijplan en plan voor in de ring. Uiteindelijk heel fijn los kunnen rijden en de proeven zonder gek veel spanning kunnen rijden. Wel wat slordigheden van mijn kant (toch die spanning) maar wat was ik blij met ons debuut! Het resultaat was 181.5 en 194 punten. Dik tevreden dus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.