Agnes en Gameboy oefendressuur L2

Agnes heeft met haar Gameboy een oefenwedstrijd gereden in de klasse L2.

Agnes: In mei gaan Gameboy en ik ons B debuut maken. Als voorbereiding heb ik zaterdag onderling een L2 proef gereden. Een goed moment om de tips van Malene over wedstrijdvoorbereiding en -stress in de praktijk te brengen. Ik heb me met inrijden goed aan mijn plan gehouden. In de proef zelf wel weer een stuk spanning helaas, maar na 3 onderdelen kon ik zelf weer omschakelen naar de ontspanning. Uiteindelijk winst gereden in de L2 dus dat B debuut moet gaan lukken! Ik heb er zin in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.