Agnes en Gameboy scoren tijdens L1 selectie

 

  • Agnes en Gameboy scoren tijdens L1 selectie

    Bij Agnes zat het de laatste paar wedstrijden niet helemaal mee. Ze stoote tijdens het losrijden met rijden waardoor Gameboy niet meer aan de hulpen stond. Tijdens de proeven vielen ze dan haast stil en konden ze de oefeningen niet mooi meer afwerken. Door hier heel bewust mee te trainen kon Agnes deze selectie alles op alles zetten.

    Agnes: Gameboy mocht vandaag mee voor selectie 2 in het L1. Mijn doel was: impuls! De laatste 2 starts heb ik heel behoudend losgereden waardoor hij in de proeven echt achter mijn been kroop.

    Dus eraan rijden voor mijn proef was het motto. En ik heb heerlijk losgereden en fijn ontspannen mijn proeven doorgestuurd, met impuls (2x een 7)! Resultaat was 190 en 191 punten en weer een nieuw aandachtspunt voor volgende keer: niet te diep laten komen.