Agnes herstelt zich in proef twee tijdens L1 debuut

Agnes herstelt zich in tweede proef tijdens L1 debuut

Het is altijd mooi wanneer leerlingen zich zo bewust worden van hun handelen en feilloos kunnen aangeven waar het mis ging. Agnes kan het ook erg goed benoemen en heeft dat zelfs tussen de proeven kunnen doen. Hierdoor wist zij zich te bestellen en kon ze in haar tweede proef alsnog scoren.

Agnes: Vandaag had ik mijn eerste officiële L1 start. Het was koud, druilerig en meer weer om lekker te Netflix op de bank, maar vooruit.

Met losrijden eigenlijk maar heel flauw rondgereden achteraf gezien. Waardoor hij in mijn eerste proef enorm achter mijn been was. Terecht 172.5 gereden.

Dus voor de tweede proef moest er iets gebeuren. Ik had een kwartiertje dus geprobeerd Boy wat vlugger te krijgen. Lukte natuurlijk niet helemaal maar toch mooi 198.5 bij elkaar gereden, goed voor een derde plek.

Dus zeker weer wat geleerd vandaag. Mijn doel voor de volgende keer: focussen op het vlug maken in mijn losrijden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.