Annelinn en Alouette knallen in Z1!

  • Annelinn en Alouette knallen in Z1

    Ook Annelinn kwam aan de start in Westmaas. Ook in de klasse Z1. Ze wist twee fijne proevenn neer te zetten waarbij je ziet dat Alouette steeds sterker wordt in het achterbeen en Annelinn steeds meer de kracht weet te benutten.

    Annelinn: Maandag avond heb ik sinds twee maanden weer eens gestart.

    De temperatuur was nog aardig hoog, dus Alouette en ik moesten hard aan de bak. Tijdens het losrijden en mijn eerste proef mocht ze wat beter aan het been zijn en zaten er in de proef wat rommeltjes. Tussendoor aan de gang gegaan met de tips vanaf de zijkant, waardoor ik mijn tweede proef veel meer naar mijn hand kon rijden.
    Het moet allemaal nog beter en makkelijker, maar voor nu al erg tevreden. De punten waren misschien iets aan de hoge kant, maar dat is ook wel eens leuk. Het resulteerden in een 2e en 1e plaats met 214,5 en 220 punten. Daarmee had ik het hoogste gemiddelde van de avond waardoor ik mijn startgeld terug had verdient.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.