BWR Icoon debuteert in de wedstrijdsport

BWR Icoon heeft afgelopen zaterdag zijn eerste officiele wedstrijd gelopen in Oosteind tijdens de Kringkampioenschappen van kring 5.

Malene en Icoon kwamen aan start in de klasse L2. In de eerste proef waren nog wat slingertjes, mede door de verbazing van Icoon over de hekjes. Verder deed hij erg zijn best en met geen enkele onvoldoende op de lijst behaalden ze een vierde plaats met 189 punten.

In de tweede proef kon Malene er goed aan blijven rijden en wist zij net iets meer de puntjes op de i zetten. Dit resulteerde opnieuw in een vierde plaats met 197.5 punten.

Malene: Icoon gaf me een erg fijn gevoel. Zelf zat ik er wat nonchalant op waardoor ik wat steekjes liet vallen. Op mijn protecol stond dan ook dat ik iets te losjes aan het rijden was en ook te los op mijn paard zit.

Volgende wedstrijd ga ik proberen om er wat meer aan te rijden en wat meer aanspanning te behouden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.