Carmen en Graceful H ook punten voor het Z2 behaald

Het is alweer een paar weekjes geleden maar ook Carmen heeft met haar Graceful H de punten behaald voor het Z2. Carmen heeft de merrie zelf opgeleid en dat is dus een hele prestatie.

 

Carmen: Op 7 oktober hebben we meegedaan aan de Herfstmeeting in het Z1. Op deze wedstrijd was het doel om de laatste punt te behalen om Z2 startgerechtigd te zijn. De wedstrijd verliep fijn. Graceful H was er fijn aan! Uiteindelijk resulteerde dit in een 2e plaats en 209,5 punten. Het doel is behaald! Nu we Z2 mogen starten gaan we eerst de selecties meerijden in het Z1. We willen kijken waar we staan en ik heb een doel. Dat doel is een bepaald aantal punten rijden in het Z1 en in die tijd Graceful H sterker maken voordat we de overstap willen maken. Daarnaast is Graceful H nog maar 6 jaar en willen we het op een juiste & bewuste manier goed bevestigen. Daarom wachten we nog even voordat de wissel eraan te pas komt.

 

Veel succes met de selecties Carmen!

(Aanvulling van Carmen: Je had er ook wel bij mogen zetten dat jij vanaf dag 1 mijn ondersteund en begeleid hebt)

Dus: Vanaf dag 1 heb ik Carmen met Graceful H begeleid! En ik ben onwijs trots op de progressie die zij maken! Niet alleen als combinatie maar ook in de kennis van de sport en trainingsleer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.