Carmen scoort in Z2 met Grace

  • Carmen scoort in Z2 met Grace

    Vorige week woensdag heeft Carmen gestart met haar merrie Graceful H in de klasse Z2.

    Carmen: Vandaag zijn Graceful H en ik weer op wedstrijd geweest, na een vakantie/trainings periode van 2,5 maand dacht ik afgelopen week, ik ga me gewoon inschrijven! En ook hebben we maandag in de les met Malene de puntjes op de i gezet. Met een fijn gevoel ging ik op wedstrijd. Maar wat had ik een zenuwen zeg. Eenmaal toen ik op Grace zat, waren ze weg en hadden we een goede focus. Losrijden ging erg fijn. En zo gingen we de proef in, totdat er witte hekjes aan de zijkant stonden. De onderdelen richting de hekjes waren goed voor 3 of 4en. Oeps. Verder heb ik echt wel heel fijn gereden, dat zag de jury ook. Wat voor een gevoel dat is, is niet te beschrijven, ze gaat gewoon veel meer sjouwen en dansen. Dat is heel mooi om te voelen. Dan weet ik dat we iig de goede richting op gaan. Tuurlijk is er veel meer uit te halen, en daar blijven we aan werken. Maar het is voor nu een mooie oefenwedstrijd geweest en ben dan ook heel blij met het resultaat. We zijn 2x 1e geworden met 208 & 213 punten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.