Carmen scoort met beide paarden

Afgelopen weekend is Carmen Meeldijk met haar beide paarden op wedstrijd geweest.
Zaterdag was de 1e wedstrijd van de selecties. Carmen en Graceful H reden mee in de klasse Z1. De 1e proef was voor de selectie. Deze proef hebben ze een fijne proef neer kunnen zetten, dit resulteerde in een 9e plaats met net geen winstpunt (203,5). De 2e proef hebben ze ook een fijne proef neergezet, deze werd wel beloond met 209 punten en een 2e plek.
Carmen: dit was een fijne wedstrijd! Ik ben trots op Grace. Er had wat meer pit in gemogen om nog betere punten te behalen. Waar we nu echt goed op moeten trainen zijn de eenvoudige wissels, dat moeten voldoendes worden! Maar we hebben genoeg tijd om dit beter te laten worden.
Zondag heeft Carmen met Hasta Luego M hun L1 debuut gereden, daarnaast was was er ook voor de 1e proef selectie. Carmen en Hasta zitten de laatste tijd in een niet zo  fijne periode, de communicatie is een beetje kwijt. Ze zijn dan ook op wedstrijd geweest, puur voor de ervaring! De 1e proef verliep netjes, tot het galop gedeelte. Hier was de communicatie echt weg. Deze proef was dan ook niet winstwaardig. In de 2e proef hebben ze zich herpakt, de proef ging goed en dat werd ook beloond met een 4e plaats en 186,5 punten.
Carmen: wat ben ik blij dat hij zich zo goed heeft herpakt, de knapperd. Het team bij ons moet zich nog meer vormen, tot een echt team! We komen er wel, het duurt alleen even. Dit is een hele goede ervaring geweest, zowel voor mij en Hasta. Op naar onze volgende wedstrijd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.