Dayna na proefgerichte clinic BWR naar een persoonlijke overwinning

in maart en april heb ik in Oud Gastel een aantal clinics gegeven. De eerste twee dagen bouwden op naar de laatste clinic dag. De proefgerichte training. Van één van de deelnemers kreeg ik een enthousiast berichtje wat ik met toestemming mag plaatsen.

Dayna: (22-4-2018) Hoi Malene, vandaag weer gestart in het L1 na twee maanden wedstrijdstop. Afgelopen week flink geoefend met alle tips van de clinic van vorige week zondag. Ik heb de proef geoefend met jouw commentaar via mijn oordopjes. Er was nog ruimte voor verbetering maar er was de rust die ik zo graag wilde! Ee echte overwinning. En als kers op de taart eerste proef 4e plaats met 191,5 en tweede proef 190,5. Mijn dag kan niet meer stuk! Ontzettend bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.