Demi drie keer eerste in vier proeven

Demi gaat ontzettend goed vooruit met haar Ferre. Na een hele moeilijk periode weet ze nu steeds meer controle te houden.

Demi: Op de eerste dag hadden we nog een onrustige galop en de andere drie proeven kon ik controle houden. De baan was erg spannend op de Cavelier met plantenbakken en bijzondere lichtmasten. Hierdoor raakte ik hem af en toe kwijt maar kon elke keer weer de controle pakken.

Ondanks dat de jury wat lage punten gaf heb ik mooi mijn punten gehaald. In de laatste proef was ik zelfs de enige met winst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.