Demi en Ferre naar controle!

Nadat Ferre afgelopen zaterdag met Sabrina aan de bak moest tijdens een oefenwedstrijd kon Demi op zondag direct proberen of het effect had gehad. Ferre weet de proeven en wordt ontzettend druk naar de galop toe en neemt de controle volledig over.

Demi is hier in de training al keihard mee aan de slag en boekt ook enorm vooruitgnog, alleen op wedstrijd was dat nog erg lastig.

Ik ben super trots op het doorzettingsvermogen van Demi en vind het ook erg goed dat ze zo hard werkt aan een oplossing waarbij het welzijn van het paard voorop blijft staan! Was dat maar vaker zo tijdens de spanningen die soms op wedstrijd hoog oplopen bij ruiter en paard.

Demi: Vandaag zijn we weer op wedstrijd geweest naar de Flemming. Ons doel was om heel ontspannen de proef te rijden en om de galop goed te rijden zonder dat Ferre het gas opentrekt. In de eerste proef lukte dat nog niet helemaal, waardoor ik de controle op een gegeven moment weer eventjes kwijt was. Er zaten ook zeker goeie stukken tussen waardoor we uitkwamen op 174,5. Nieuwe ronde nieuwe kansen, dan maar de ontspanning zoeken in de tweede proef. Boven verwachting lukte dit super goed! Dit resulteerde in een 1ste plek met 197 punten! Ons doel is dan vandaag ook zeker gehaald en hopelijk kunnen we de volgende keer voor 2 ontspannen proeven gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.