Jenneke naar dubbel winst in ZZ Licht

Jenneke lest al vanaf dat ik naar de Hoekse Waard verhuisde met BWR bij mij. Alouette is een deftige merrie die ontzettend veel talent heeft maar soms nog wat moeite heeft om te sluiten.
Jenneke:
Afgelopen zondag ben ik na een korte pauze van twee maanden weer gestart. In de afgelopen maanden is alouette weer sterker geworden waardoor de afdruk en gedragenheid in draf weer verbeterd is.
Thuis rijd ik zo vrij gemakkelijk een proef door. Helaas had ik op wedstrijd onbewust een stukje spanning in mijn lijf waardoor ik wat terug werkte. Ik moest daarom voor mijn gevoel erg hard “werken” en had daardoor achteraf een beetje een teleurgesteld gevoel.
Ondanks dat was de jury wel tevreden, ik had veel goede cijfers, maar zeker ook onvoldoendes op de punten die beter konden. Wat dat betreft kom ik me goed in het commentaar vinden. Ik had alleen niet verwacht dat ik 2x op de eerste plaats zou eindigen, met 222 en 215 punten. Al met al tevreden, nu eraan werken dat het gevoel volgende keer ook nog beter wordt
Van harte gefeliciteerd Jenneke!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.