Jessica en Alive twee winst met Z1 debuut

  • Jessica en Alive twee winst met Z1 debuut

    Afgelopen week belde Jessica mij op! Ze had een probleem! Dus ik het Eerste Hulp bij Wedstrijd Stress geboden.

    Jessica: Vandaag hadden Alive en ik ons Z1 debuut. Hier werkten we een paar maanden met hobbels (ziekte en gebroken botten) naar toe maar ik heb er vooral al jaren naar toe geleefd. Afgelopen week werd de spanning me een beetje te veel en kreeg ik koudwatervrees. Gelukkig kon ik mezelf op tijd bij elkaar rapen en waren we er vandaag klaar voor. Na een extra lesje bij Malene. Dat wel. Op het wedstrijdterrein werd mijn mentale toestand nog even op de proef gesteld door een kapotte laars maar met een leenlaars kon ik toch gaan rijden.

    En hoe! Ik heb genoten! Kon alles mooi afwerken en met wat fouten is er genoeg ruimte voor verbetering. Met als resultaat 2x 2e op een half punt verschil met nummer 1 en 2 winstpunten. Super trots. En heel blij met mijn juf!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.