Jessica en Wannadance scoren in M2

  • Jessica en Wannadance scoren in M2

    Jessica heeft met recht een leerpaard aan Wannadance. Als Wannadance ergens onderuit kan komen dan zal ze dat niet laten. Lastig maar stiekem ook een goede les. Jessica leert in ieder geval op de juiste manier hulpen geven. Toch is dat nog niet zo makkelijk maar de laatste tijd gaat het steeds beter.

    Jessica: Dit weekend zijn Wanna en ik 2 dagen gestart op de Cavelier!

    Zaterdag was ze met inrijden best relaxt! In de eerste proef verloren we helaas wat impuls en niet echt voorwaarts in de tweede proef ging het al zoveel beter! Helaas vond de jury niet hetzelfde als mijn gevoel zei!

    Zondag was ze met inrijden ook niet voorwaarts ik heb tijdens het inrijden heel veel geschakeld en ze was goed aan het been! De eerste proef was ik er met mijn hoofd niet echt bij en de tweede ging al veel beter en was ik zelf ook goed geconcentreerd! Zondag hebben we wel 2 winst gereden! Dus ik ben toch wel blij dat er weer verbetering in zit in vergelijking met zaterdag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.