Jessica en Wannadance twee punten in M2

  • Jessica en Wannadance twee punten in het M2

    Aangezien Wannadance nogal zuinig op zichzelf kan zijn moet Jessica er hard voor werken om te scoren tijdens haar proeven. Thuis lukt dit steeds beter en ook Jessica leert nu beter door de proeven te rijden. Dat had resultaat!

    Jessica: Gister ben ik weer eens op wedstrijd geweest! We kwamen te laat aan door de verkeersomstandigheden. Toen ik opgezadeld was en aan het instappen was kreeg ik te horen dat er nog 3 voor mij waren en dat ik daarna moest starten.

    Ik had nog minder dan een kwartier om in te rijden. Ondanks dat best wel 2 fijne proeven neer kunnen zetten met een voorwaarts paard. Normaal is ze wat minder voorwaarts dus dit was wel een overwinning! En we mochten met 2 winstpunten naar huis gaan dus dat is nog een overwinning! Weer genoeg puntjes om aan te werken en dat gaan we zeker doen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.