Kiara en Tess scoren in ZZ Licht

  • Kiara en Tess scoren in ZZ Licht

    Vrijdag en zaterdag kwam Kiara met Tessa aan de start op de Hippische dagen in Strijen. Kiara startte vrijdag in de reguliere proeven en zaterdag in de kür op muziek.

    Kiara: Vrijdag wedstrijd gereden op Outdoor zuid-holland. Met losrijden voelde ze super fijn aan en waren we er helemaal klaar voor. Helaas zag Tessa in de 1e proef vleesetende bankjes waardoor we teveel spanning kregen en een stukje verzet. De tweede proef ging beter en daarbij 220 punten gereden. Ze gaat de wissels in de lessen en trainingen thuis steeds beter doen en ook de pirouettte kwam ze goed door vandaag. Toen ik net begon met lessen bij Malene sprong tessa alleen maar wissels met haar voorbenen en daarom ben ik heel trots dat we nu zz licht zijn met mijn behaalde 4e winstpunt!

    Na de proeven van vrijdag op zaterdag kur op muziek gereden. De wedstrijd liep heel erg in maar ik mocht op mijn eigen tijd rijden. Omdat ze zo fijn liep besloot ik na een klein kwartier losrijden gewoon te gaan. Tessa deed super haar best en alle wissels deed ze top. Ook voor het eerst goed door de pirouette gekomen en dat werd beloond met 62.75 procent!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.