Leerlingen laten zich van hun beste kant zien

Diverse leerlingen van Malene zijn afgelopen weekend op wedstrijd geweest en hebben zich van hun beste kant laten zien.

Op vrijdag avond is Annelinn met Alouette op pad geweest. Annelinn kon er beter aan rijden dan de vorige keer en behaalde 2 winstpunten en een eerste plaats in de klasse M1

Demi van der Lugt reed op zaterdag haar beste wedstrijd tot nu toe. Samen met Ferre was ze afgereisd naar Stad aan ‘t Haringvliet om in de klasse B proeven te rijden. Demi kon dit keer goed Ferre zijn concentratie erbij houden en de jury was weg van de combinatie. De proeven werden beloond met 203,5 en 204,5 punten en 2 maal een eerste plaats.

Elise Beljaars reed met haar Flirt fijne proeven in de klasse L1. Flirt liep fijn door haar lijf en de spanning die de merrie had kon Elise goed onderdrukken. Ze behaalde 185,5 en 188,5 punten met als comentaar van de jury dat ze een leuke combinatie zijn. Met deze punten mag Elise samen met haar knappe merrie nu L2 starten.

Daisy Beisenherz was met haar Pino, na een lange tijd door een blessure, weer te vinden in de ring. Daisy had wat last van spanning en daardoor zaten er wat slordigheidjes in de proeven. Ze kon dit goed compenseren met hele fijne stukken en daardoor heeft ze 215 en 204 punten gekregen van de jury.

Ook Mirjam van Dam heeft weer een wedstrijd gereden met haar paard Chapeau. Nadat ze de vorige keer iets te perfectionistisch was heeft ze met Malene hard gewerkt aan de voorbereiding van de proeven. Dit heeft enorm goed uitgepakt. In de klasse M1 behaalde deze combinatie maar liefst 206 en 209 punten!

Arianne van Galen heeft dit weeked 2 wedstrijden gereden. De eerste dag was het erg winderig wat vooral in de tweede proef voor stroingen zorgde. Ze behaald hier 1 winstpunt. De andere dag behaalde ze 2 wintpunten en een eerste plaats in de klasse L1. Met deze punten mag ze nu door naar de klasse L2.

Gefeliciteerd dames, ga zo door!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.