Leerlingen zetten hun beste beentje voor op wedstrijd

Afgelopen weekend gingen er weer diverse leerlingen van Malene op wedstrijd. Met succes!

Elise Beljaars had niet zo’n fijn gevoel over de wedstrijd met haar merrie Flirt. De jury vond het er helemaal niet slecht uit zien en beloonde de combinatie met 2 winst punten. Elise kijkt nu al uit naar de volgende wedstrijd, om weer met een fijn gevoel te kunnen rijden.

Mirjam van Dam was ook op wedstrijd geweest. De M1 en M2 werden in handicap gereden waarbij Mirjam 2 maal eerste werd en als enige winst had gereden. Haar paard was iets afgeleid maar ze kon hem er genoeg bijhouden om 2 fijne proeven te rijden. Dit werd beloond met 187,5 en 182 punten.

Sabrina Maas ging op een uitwedstrijd sinds tijden. Na een vervelende ervaring met de trailer hadden zowel Sabrina als Nadante de schrik er flink in zitten. Sabrina kreeg haar merrie heel snel en zonder spanning op de trailer. Deze wedstrijd had Sabrina dus al gewonnen! In haar eerste proef was Nadante gespannen en hierdoor slopen er wat foutjes in. Deze proef leverde de combinatie geen wints op. De tweede proef kon Sabrina er heel fijn aan rijden. Hier was de jury het helemaal mee eens en werd het beloond met 195,5 punten. Dankzij deze twee winstpunten mogen ze nu L2 starten.

Romy Nolen reed met haar pony Kitty mee op een tweedaagse wedstrijd. Kitty werd tijdens het losrijden wat gespannen van al de andere paarden en pony’s. Romy heeft daarom een rustig stukje opgezocht en konden ze zich goed concentreren. De eerste proef ging heel fijn, de tweede had een kleine storing door een paard dat op hol sloeg, maar al met al leverde het 193 en 186 punten op. De tweede dag ging de eerste proef heel fijn. Dat leverde 197 punten op en een tweede plaats. Tussen de twee proeven door kwam er een pony, die zijn ruiter verloren was onderweg, met een noodgang op Kitty af. Hierdoor was Kitty gespannen en ging de tweede proef dan ook iets minder fijn. Alsnog lukte het Romy om haar pony goed te rijden en beloonde de jury deze proef met 182,5 punten.

Carmen Meeldijk was weer op pad geweest met haar merrie Graceful H. Dit ging zo ontzettend goed. Carmen en Graceful worden steeds een betere combinatie. De jury was heemaal weg van de 2 en heeft ze beloond met veel achten. Ze behaalde twee keer een eerste plaats met maar liefst 216 en 222 punten. Dit was hun 2e wedstrijd in de L2, maar ze hebben nu al 10 winstpunten en mogen M1 gaan starten.

Gefeliciteerd dames en op naar de volgende wedstrijden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.