Mariska en Cip mogen Lichte Tour!

  • Mariska en Cip mogen Lichte Tour

    Mariska is koud terug uit het mooie Marokko en de volgende ochtend was ze al aan het lessen. Cip moest nog even warmdraaien maar toch wist Mariska al mooie stukken te pakken tijdens de training. Ze moesten nog slechts één puntje en de slipjes ligt thuis al klaar! Spannend dus!

    Mariska: Vandaag op wedstrijd geweest in Oud-Gastel. Helaas mochten we maar 1 proef rijden maar we hadden nog precies 1 puntje nodig dus we dachten wie weet.. Vorige week was ik lekker een weekje op vakantie, altijd fijn alleen niet voor je voorbereiding natuurlijk. Eergisteren voor het eerst weer op Cip gereden, toen gelijk een privéles genomen wat ook wel hard nodig was voor ons. Gisteren hebben de eigenaren zelf gereden. Het was ook weer onze eerste indoorwedstrijd (Cip z’n 3e of 4x ergens anders indoor in zn leven) en dat vond hij toch wel erg spannend. Om de vier meter schrok hij wel weer even van iets maar met een hoop voltewerk en afleiding ging het losrijden uiteindelijk wel goed. Ondertussen ging de ene na de andere knappe (prof) combi’s voor mij de ring in, even zakte de moet me in de schoenen maar heb mezelf weer even tot de orde geroepen dat ik gewoon zelf mn best moet doen.

    Toen mochten we de baan in, met volgens Cip 1 enge lange zijde. De aanleuning was gelijk weer wat minder fijn door de spanning. Gelukkig speelde de meeste lastige onderdelen zich toevallig aan de andere kant af, maar die eerste middendraf en het achterwaarts gaan waren redelijk om te huilen hahaha. Met nog een stomme fout in de wisselserie was het uiteindelijk dus wel erg spannend wat de jury’s ervan vonden. Gelukkig vonden beide jury’s het wel net winstwaardig en hebben we ons laatste puntje voor de licht tour behaald, op naar de Prix St Georges!