Mariska en Cip naar eerste plaats in ZZ Zwaar

  • Mariska en Cip naar eerste plaats in ZZ Zwaar

    Mariska en Cip zijn afgelopen week naar Werkendam geweest voor de subtopwedstrijd. Ze kwamen aan de start in de klasse ZZ Zwaar.

    Mariska: Wat een dag! Vandaag zijn we op wedstrijd gegaan in Werkendam. Gisterenochtend in de training met Malene goed nog even de puntjes op de i gezet en nog wat wachtoefeningen gedaan voor de wisselseries. Vandaag liep ie echt fantastisch! Prachtige wissels, heel de proef mooi constant en ik kon mijn hulpen heel klein houden. De 2e proef heb ik getracht met nog iets meer expressie te rijden en met wat korte, snelle hulpen in de hoeken merkte ik duidelijk verschil in de draf- en galopkwaliteit. Hij bleef nog mooier bergopwaarts lopen, iets waar we hard op aan t trainen zijn en hoe gaaf is het dan als het op wedstrijd er ook uit gaat komen! Ook op het meedraaien met mijn bovenlichaam heb ik getracht te letten.

    De punten waren redelijk teleurstellend, we hadden stiekem wel op iets meer verwacht maar de jury’s waren helaas niet heel scheutig vandaag. De 1e proef hadden we helaas 59,4% maaaar de tweede proef hadden we gewoon gewonnen met bijna 62%! Hiermee stonden we 2,5% los van de rest van het deelnemersveld en dus ook de enige met winst de tweede proef! Ik ben echt super trots op Cip die het toch maar even flikt
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.