Mariska en Cip op dreef

  • Mariska en Cip op dreef

    Het is alweer even geleden maar toch wil ik dit bericht zeker niet overslaan. Mariska en Cip zijn super op dreef in het ZZ Zwaar!

    Mariska: Vandaag reden we mee met de subtop wedstrijd in Rucphen. Afgelopen dinsdag met de les hebben we hard gewerkt aan bergopwaarts rijden in draf en galop, wat we d.m.v. korte tempowisselingen en zelf meer rechtop zitten hebben geoefend. Vandaag tijdens de 1e proef hebben we dit ook getracht te laten zien en dit was ook gelukkig behoorlijk gelukt! Met nog 1 grote fout door wat spanning van een juryhokje hadden we uiteindelijk 63,4% en dit was goed voor de 3e prijs! Achteraf nog veel complimenten gekregen van de jury’s, vooral erg leuk omdat we bij 1 van de juryleden onze vorige wedstrijden ook hadden gestart en ze vond dat wij enorm vooruit waren gegaan in deze korte tijd (thanks Malene!!!)!

    De tweede proef ging het stap-draf gedeelte ook nog heel fijn, alleen in de galop waren we even helemaal de weg kwijt. In de ring naast mij werd tot 4x toe gebeld en ik kon niet goed horen of dat voor ons of voor hun was dus weg concentratie. Cip wilde het vervolgens iets te graag van me overnemen en ging solo met de wissels aan de slag, ook waar ze niet moesten hahaha! Dus maar 55%, maarja dat hoort er ook wel eens bij! Ik heb er in ieder geval een heerlijk gevoel aan over gehouden vandaag, doel bereikt!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.