Mariska en Cip opnieuw naar winstpunten in ZZ Zwaar

 • Mariska en Cip opnieuw naar winstpunten in ZZ Zwaar

  Mariska en Cip hebben de afgelopen weken net iets meer kunnen trainen door de vakantie van de eigenaren van Cip. Mariska heeft zodoende net wat puntjes op de i kunnen zetten en dat was maar goed ook. Op het spannende terrein van de Wolfshoeve in Hoogerheide had Mariska de handen vol!

  Mariska: Vandaag weer op wedstrijd met Cip. De weg er naartoe ging al wat lastig, we kwamen in een file te staan en een ieder die Cip kent weet het. Hij houdt absoluut niet van staan in een stilstaande trailer, dus ik haalde een zeiknat paard eruit met het schuim op zn lijf. Gelukkig kalmeert hij altijd wel snel als we even gaan stappen.

  Daarna met rijden een hele hoop kleine irritatiepunten, van continue op de rem moeten trekken op een hele smalle inrijstrook met 6 andere paarden en pony’s, juryhokjes die net opgetild worden door een sjofel als je er langs rijdt, een paard die een veewagen opgaat tijdens de proef waarvan hij weer flink schrik tot heel veel kevertjes die rondvliegen die tot 2x toe tijdens de proeven in zn neus kwamen. Kortom echt een proef om me mentale weerbaarheid en concentratie te testen.

  Deze is gelukkig wel flink gegroeid de laatste maanden ook dankzij de cursus van Malene! Hierdoor bleef ik er ondanks alles elke keer wel weer aan rijden en heb ik elk onderdeel weer gereden zonder frustratie over wat er net voor gebeurde.

  Uiteindelijk dus geen vlekkeloze proeven maar wel trots op ons en voldoende voor 2 winstpunten, waarbij de teller ondertussen op 9 staat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.