Mariska en Cip scoren opnieuw in ZZ Zwaar

  • Mariska en Cip scoren opnieuw in ZZ Zwaar

    Mariska heeft vandaag met Cip gestart op de subtopwedstrijd in Oud-Beijerland. Ze kwamen aan de start in de klasse ZZ Zwaar.

    Mariska: Vandaag hebben we een subtop wedstrijd in Oud-Beijerland gereden. In voorbereiding op deze wedstrijd hebben we de training dit keer digitaal aangepakt. Ik had twee proeven tijdens de training laten filmen en Malene heeft deze ingesproken met handig commentaar en tips. Deze filmpjes heb ik vele malen teruggekeken ter voorbereiding op de wedstrijd en hebben me heel goed geholpen om nog bewuster mijn proeven te rijden en niet na A afwenden gas te geven en na het afgroeten pas weer na te denken, haha. In gedachte hoorde ik tijdens mn proef Malene al gillen “let op de lengtebuiging” bijvoorbeeld.

    Uiteindelijk ging de eerste proef echt súper fijn, laatste diagonaal werd ik nog een beetje slordig van blijdschap maar verder mn beste proef ooit! Tweede proef begon slordig, maar werd gaande weg steeds beter. Uiteindelijk behaalde we 2 x ruim 62%, de teller staat hiermee op ZZZ 5!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.