Merlin scoort in Z1

Merlin scoort in Z1 met Geke Galopper

Merlin kwam aan de start met haar Friese merrie Geke Galopper in de klasse Z1. Merlin lest nog niet heel lang bij Malene maar heeft wel veel progressie gemaakt in korte tijd!

Merlin: Sinds kort ben ik met mijn Fries begonnen in het Z1, iets wat ik al niet eerder had durven dromen. Afgelopen weekend zijn we 2 dagen gestart op de Cavalier.

Dit resulteerde in 2 mooie winstenpunten en 2 1e prijzen! Super blij mee!

Zaterdag voelde de eerste proef goed, helaas komt wel langzaam de prestatiedrang weer om de hoek kijken, waardoor ik mijn proeven anders ga rijden dan in de trainingen, dit was jammer. Er zit dus nog genoeg rek in voor verbetering. Een 2e proef is nog wat veel, hier waren we dan ook allebei op. (205 en 198)

Zondag, wat spanning opgebouwd door een jury die mij iets wat vreemd opnieuw liet beginnen. Beide proeven naar mijn gevoel met minder impuls gereden en het kostte ons erg veel moeite. Het resultaat van die dag was dan ook geheel onverwachts. Twee keer eerste met 202 en 204,5 punten!

Dan is een filmpje van de proef heel fijn, want dan blijkt het allemaal wel mee te vallen. We hebben allebei nog weinig ervaring in deze klasse, dus we moeten vooral kilometers maken en blijven trainen.

We doen dit nu sinds kort bij Malene en dat gaat heel fijn elke les zit er verbetering in, we kijken nu al uit naar de volgende les!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.