Michelle en Floyd op dreef in Z2

  • Michelle en Floyd op dreef in Z2

    Michelle en Floyd zijn goed op weg in het Z2. De proeven gaan hen steeds makkelijker af maar soms is er ook nog wat storing.

    Michelle: Dit weekend weer Z2 gestart met Floyd. Zaterdag een fijne eerste proef en er zat zeker verbetering in de punten waar we de laatste tijd aan hebben gewerkt, zoals de wissels en verzameling. Deze proef was goed voor 214 en een eerste plaats! In de tweede proef verloren we elkaar helaas na de eerste wissel. Floyd bleef om de pas wissels springen en hij wist echt even niet meer wat links of rechts was. Wel de proef uitgereden en na een extra volte gereden te hebben weer een beetje de controle terug gevonden. Deze proef was terecht 182 waard.

    Zondag weer gestart en we waren allebei wat vermoeider en het was ook best warm. Hierdoor was het moeilijk om de impuls en verzameling de hele proeven vast te houden. Alsnog wel oké proeven neergezet maar zeker nog een hoop te verbeteren. Deze werden beloond met 2x een 1e plek en 207 en 207,5.
    Ik ben ontzettend trots op mijn kleine friesje die het toch maar weer even doet na wat hectische maanden met onregelmatige trainingen. Op naar de laatste 2 puntjes!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.