Mirjam debuteert in Z2

  • Mirjam heef vorig weekend gestart in de klasse Z2. In de tweede proef kwam zij uit in de klasse Z1.

    Mirjam: Afgelopen weekend heb ik van de mogelijkheid gebruik gemaakt om flexibel te starten. De 1e proef maakten we ons debuut in de Z2 en de 2e heb ik nog Z1 gestart. We konden fijn losrijden, iets wat de vorige keer niet zo lekker lukte, dus daar was ik al erg blij mee. De 1e proef kwamen de verruimingen niet zo goed uit de verf en waren de wissels niet helemaal op de juiste plek, we kwamen dus niet op winst uit maar ik was zeker niet ontevreden over deze 1e keer. De 2e proef heb ik wat slordig gereden, ik was stiekem toch blij dat het rondje Z2 erop zat haha, maar deze wonnen we met een mooie 217 punten! Puntjes op de i blijven zetten en op naar de volgende!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.