Mirjam knalt in het Z1

De afgelopen weken had Mirjam met Chapeau al de stijgende lijn te pakken en zeker in de training wordt Chapeau steeds sterker en is hij echt toe aan het ‘echte’ werk.

We hebben absoluut de tijd hiervoor genomen en nu de puzzelstukjes steeds beter op de juiste plek vallen kunnen ze nu zeker door naar de volgende stap!

Mirjam:

Zaterdagavond mocht ik met Chapeau het spits afbijten in Alphen aan de Rijn. De afgelopen wedstrijden gingen steeds constanter maar reed ik er toch minder aan dan thuis, had me dan ook voorgenomen dit keer minder voorzichtig te rijden.
Ik had er zin in en Chapeau voelde meteen al fijn aan. We konden lekker losrijden en dus ook vol vertrouwen de ring in. Ik had direct al een fijn gevoel en kon dat gedurende de proeven ook vasthouden, we gingen stoer door de baan en heb er echt van kunnen genieten!
Was sowieso al erg tevreden en de 2 1e prijzen en 3 winstpunten maakten het helemaal af! Het is heel fijn om te merken dat we nu écht de vruchten gaan plukken van alle tijd die we in het basiswerk hebben gestoken. Heb de jury nog kunnen spreken na afloop en we hebben nog wat puntjes laten liggen op de afwerking, hier zal ik de volgende keer dan ook beter op letten want dat is gewoon niet nodig. We hebben nu 12 punten en mogen dus Z2, hier gaan we samen met Malene lekker verder naar toe trainen, ik heb er zin in!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.