Mirjam opnieuw naar winst in Z1

Mirjam is met haar Chapeau goed op dreef de laatste weken. Ze weten nu steeds beter te presteren in de wedstrijdring en ondanks wat tegenvallers komt het steeds meer in de buurt van de training en de lessen.

Mirjam: Vandaag stond de eerste buiten wedstrijd weer op ons programma en wat een heerlijk weer hadden we daarbij!

Afgelopen week vond ik Chapeau wat minder fris in de training dus had ik besloten hem een extra dag vrij te geven en had hem gisteren alleen wat los gereden. Vandaag voelde hij weer fijner aan maar ik miste toch wat voorbereiding.
Ik kreeg hem in de proeven dan ook niet zo mooi gesloten en bergop als ik zou willen en er slopen wat foutjes in. We scoorden 213 en 204,5 punten en stonden bij beide jury’s op de 1e plek. Ondanks dat we beter kunnen ben ik zeker niet ontevreden over vandaag. Op naar de volgende keer!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.