Mirjam van Dam naar winstpunten in Z1

Mirjam van Dam lest met haar Chapeau bij mij vanaf dat ik begon met BWR. De afgelopen jaren hebben we bewust veel tijd genomen om op te bouwen naar dit niveau zodat Chapeau het lichamelijk kon verwerken.

Mirjam:

Vandaag ben ik met Chapeau voor de 2x Z1 gestart. We hebben vooral moeite met het behouden van activiteit en zeker in combinatie met wat wedstrijdspanning zorgde dit er in de ring vaak voor dat mijn hulpen totaal niet meer doorkwamen en het echt overleven tot aan afgroeten was.

Mijn doel voor vandaag was dan ook ontspanning in mijn lichaam houden, echt los laten en fijn achter de hand aan blijven rijden. Dit is een aantal onderdelen heel goed gelukt (er stond maar liefst 10x een 8 op de protocollen!) en ook een aantal onderdelen helemáál niet, maar door te focussen op mijn doelen kon ik me elke keer herpakken. Ik was erg tevreden en extra leuk was het om dan ook nog 2 winstpuntjes mee te pakken (208 en 205). Op naar de volgende keer!

Dat gaat zeker goedkomen Mirjam! Gefeliciteerd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.