Mirjam van Dam scoort opnieuw in Z1

Gisteren kwam Mirjam opnieuw aan start met haar grote Chapeau in Capelle aan den IJssel. Ze wist in de eerste proef een eerte plaats te behalen met 210 punten.

Mirjam: Ik vond het fijn gaan. Met het losrijden kon ik echt benaderen wat ik thuis tijdens de training ook voor elkaar krijg. Mijn doel was om de eenvoudige wissels te verbeteren ten opzichte van de vorige wedstrijd en dat is gelukt. Ook kon ik de veruimingen beter en mooier rijden.

De keertwendigen en de stap gingen niet naar mijn zin en in de tweede proef konden we de stijgende lijn helaas niet meer volhouden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.