Noelle en Amazing naar winstpunt in Z1

  • Noelle en Amazing naar winstpunt in Z1

    Hoe Noëlle het allemaal voor elkaar krijgt is echt knap. Ze doet een ingewikkelde studie, heeft een pittige baan en traint fanatiek met haar Painted Black merrie Amazing. Afgelopen weekend had ze ook nog tijd om op concours te gaan!

    Noëlle: Op 18 november zijn Amazing en ik op wedstrijd geweest bij de manege de Mustang, de eerste selectie wedstrijd van het jaar in klasse Z1. Onze eerste proef was ik tevreden met hoe de proef verliep. We hadden wel wat kleine dingen die achteraf beter konden, maar ja alsnog was ik blij hoe amazing in de ring liep. Dit resulteerde op winst en zijn van de 16 deelnemers 9e geworden daar ben ik zelf blij mee. De 2e proef ging tot de eerste helft goed, daarna werd het slordig en drammerig. We reden 1 keer verkeerd waardoor mijn focus weg was en daar maakte Amazing gebruik van. Ze schrok ook van kleine dingen langs de bak, waardoor de wissels ook niet gingen zoals ze echt horen.

    En terecht reden we deze proef geen winst. Op naar de volgende wedstrijd en zorgen dat ik de concentratie vol kan houden ik beide proeven.