Noelle krijgt controle over Amazing en scoort winst

  • Noelle krijgt controle over Amazing en scoort winst

    Noelle heeft soms heel wat te stellen met haar Painted Black nakomeling Amazing. Amazing kan erg heet worden en zeker tijdens de wedstrijden levert dat nogal eens wat puntenverlies op. De laatste tijd gaat het steeds beter.

    Noelle: Afgelopen zaterdag hebben Amazing en ik meegereden met de herfstmeeting in Werkendam. We reden 1 proef in de klasse Z1 paarden. Het deelnemen hieraan vond ik al super leuk en dan samen in een team met juf Malene en Carmen en Victoria.

    Vooraf had Amazing heel veel spanning waardoor ze binnen 5 minuten helemaal nat was en in het begin niet meer normaal kon stappen. Gelukkig heb ik het goed kunnen oplossen door naar voren te denken en heel erg goed rechtop te zitten en goed vooruit te kijken, hierop reageerde amazing goed waardoor ze de fratsen liet liggen en weer concentratie kreeg op mijn hulpen.

    Over de proef was ik echt tevreden, omdat ik al had gewonnen van Amee, ik kon er veel meer aan rijden dan met losrijden dus dat was super fijn. Het resultaat werd beloond met een winstpunt 207,5 en daar ben ik heel erg blij mee. Op naar de volgende keer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.