Promoties en knallende winstpunten

 • Promoties en knallende winstpunten!

  De afgelopen weken was het erg druk voor BWR maar de wedstrijden gingen gewoon door! Malene zelf heeft tijdens Outdoor Zeeland haar eerste punten met Icoon gereden in de Z2. Christel Deugd heeft in het Zz licht gescoord en een mooie kür gereden!

  Afeglopen weekend werd er ook veel gestart. Zo reed Ingrid Honkoop met tweemaal dik 63% het ZZ Zwaar uit en mag oo zoek naar de slipjas om Lichte Tour te gaan starten!

  Julia Goud reed in het M1 drie winstpunten en werd twee keer eerste op het concours in Stad aan’t Haringvliet.

  Ook op StrijenSas kwamen een aantal leerlingen aan de start. Danielle Hagendijk mocht in de klasse B vier winstpunten en. Twee eerste prijzen ophalen. Jeanette Meijer behaalde in het L1 drie winstpunten en twee eerste prijzen, Céline van Waes reed met Happiness haar laatste twee punten in het M2 bij elkaar en mag promoveren naar het Z1!

  Op zondag behaalde Noelle Brand eeneerste en twee plaats in het Z2 met Amazing en daarbij ook twee winstpunten! Demi van der Lugt heeft haar eerste punt te pakken in het Z1 en Julia Goud werd opnieuw twee keer eerste in het M2 met in beide proeven winst! Monique Veld eiser mocht een eerste plaats ophalen in de B dressuur met Britt en behaalde ook twee winstpunten. Michelle Bervoets behaalde in het L2  twee winst en werd twee keer tweede en Elvira Ardon haalde in Rhoon twee keer de eerste plaats met drie winstpunten in het L2.

  Mocht je ook gestart hebben en er niet bij staan…. geef dan je resultaten nog even door!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.