Sabrina en Wannadance boeken vooruitgang

  • Sabrina en Wannadance boeken vooruitgang

    Sabrina kwam met Wannadance alleen op de zondag aan de start op Outdoor Zuid-Holland. Ze reden twee knappe proeven.

    Sabrina: Dit weekend mocht ik 1 dag deelnemen aan het outdoor zuid Holland met wannadance. Tijdens het losrijden was ze heel fijn en goed aan de hulpen en ook tijdens mijn proeven bleef ze goed voorwaarts ondanks hier en daar wat storingsfoutjes.

    Bij mijn vorige wedstrijd heeft Malene een filmpje ingesproken waardoor ik me nog bewuster werd van mij rijgedrag op wedstrijd. Ik heb dit ook in mijn achterhoofd gehouden vandaag waardoor we veel makkelijker door de ring kwamen en naar huis gingen met 2 dikke winstpunten!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.