Sabrina en Wannadance dubuteren L1

Sabrina en Wannadance kwamen vandaag aan de start op Manege de Mustang in de klasse L1. Voor Sabrina was het de eerste keer in deze klasse en dat heeft ze prima gedaan!

Sabrina: Vandaag heb ik met wannadance mijn L1 debuut gemaakt. Ze was goed aan de hulpen tijdens het losrijden en erg oplettend. Tijdens de proeven zette ze dan ook haar beste beentje voor. Helaas maakte ik zelf wat stuur fouten, zo reed ik de verkeerde kant op en maakte ik een oefening voor de C in plaats van na de C.

Ondanks dat gingen we toch naar huis met een mooie 2e plaats en 190 en 192.5 punten .
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.