Sabrina en Wannadance vier winst in vier proeven

op Hippisch Centrum Rucphen worden deze voorjaarsvakantie (koud he?) weer wedstrijden georganiseerd. Sabrina deed twee dagen met mee Wannadance in de klasse L1.

Sabrina: op de eerste dag had ik behoorlijk wat slordigheidsfoutjes. Ik kan niet precies uitleggen waar het in zat want was me er op dat moment niet bewust van. Ondanks de foutjes toch in beide proeven winst kunnen rijden.

De tweede dag was eigenlijk tegenovergesteld. Ik had geen fouten en kon netjes rijden alleen was de aanleuning nu wat rommelig. Ik heb geprobeerd om haar tijdens de proeven goed naar de hand toe te rijden maar daar werd ze wel een beetje narrig van. Ook in deze proeven behaalden ze winst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.