Sabrina Maas en Nadante scoren in L2

Sabrina Maas lest vanaf de klasse B al met haar inmiddels 22jarige Nadante bij Malene. Vandaag is Sabrina gestart in de klasse L2.

Sabrina vertelt:

Vandaag ben ik gestart in de klasse L2. Na 2 moeizame weken waar we wat miscommunicatie hadden, hebben we gelukkig weer dagen met Malene fijn kunnen trainen. Met losrijden liep ze al ontspannen en tijdens de proef werd dat alleen maar beter wat resulteerde in 2 winstpunten en een 2e plaats.

Tijdens de proef heb ik zo fijn kunnen rijden ze was stiller in de aanleuning dan anders. Tijdens het van hand veranderen in middendraf kon ik in de spiegel zien  at ze echt bij me bleef en ook tijdens de gehele proef. Ik ben in ieder geval heel erg opgelucht dat het nu toch lukte en had het zelfs weer naar mijn zin!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.