Shirley en Eldo in vorm

  • Shirley en Eldo in vorm

    Shirley en Eldo zijn vandaag gestart in het M2. Vooral het draf gedeelte was stoer gereden!

    Shirley: Vandaag weer gestart en yeeeeeh> We hebben weer een winstpunt erbij in het M2. Hopelijk is het kwartje bij Eldo en mij eindelijk gevallen. Natuurlijk door de goede instructie die ik krijg van zowel Malene Nootenboom en Stephanie Bezemer. Thanks hiervoor en die mij nog steeds het vertrouwen geven dat Eldo en ik het samen kunnen. Het gaat niet zo erg snel maar we komen er zeker wel en belangrijkste is dat ik weer plezier in het wedstrijd rijden heb en dan komt de rest ook wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.