Shirley winstpunt in M2

  • Shirley lest de ene week bij Malene en de andere week bij Stephanie. Op deze manier ontstaat er een mooie balans in het trainen. Door de gezondheid van Shirley rijden we ook haar paard wel eens bij in plaats van les te geven. Eldo is de laatste maanden enorm aan het ontwikkelen en nu komt dat ook terug in de proeven.

    Shirley: Na een tijdje geen wedstrijd gestart te hebben doordat o.a een jurylid mij zo negatief na een proef benaderd heeft dat zelfs ik daar helemaal van slag raakte en mijn zelfvertrouwen en plezier in het rijden was verloren (een jurylid behoort opbouwende kritiek te geven en niet iemand de grond in te boren heb ik geleerd als jurylid zijnde) toch weer op pad geweest.

    Gelukkig door de peptalk en lessen van o.a mijn instructrices Malene Nootenboom en Stephanie Bezemer ben ik toch door gaan trainen en merkte dat we weer vooruitgang tijdens de lessen kregen zodat ik weer voor een wedstrijd ingeschreven hadden bij de OB dressuurdagen 2018.

    We hebben weer een wpt in het M2 gereden en met plezier en ik ben met een voldaan gevoel van mijn Eldootje afgestapt en kan nu toch weer met vertrouwen naar een volgende wedstrijd gaan. Thanks hiervoor dames Malene en Stephanie en op naar de volgende wedstrijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.