Soms is blijven rijden wel lastig

  • Soms is blijven rijden wel lastig

    Agnes heeft de afgelopen zomer onwijs goed gereden met haar Boy. Nu het indoor seizoen begonnen is doet Agnes mee met de selecties in de klasse L1.

    Agnes: Vandaag hadden Boy en ik onze eerste selectie van het indoorseizoen. Een dubbele eerste keer: de eerste selectie ooit en de eerste binnenwedstrijd ooit! Met wat vertraging (lees: de trailer inlopen was ineens erg spannend) waren we dan uiteindelijk gearriveerd. Binnenbak, hekjes, bloembakken, kantine: allemaal geen probleem voor mijn stoere vent.

    Ik blijven rijden in mijn proef: da’s wel een probleempje. Enorm veel punten op de impuls laten liggen. En dan ook nog eens het meest ondankbare puntenaantal wat er bestaat: 179.5…..

    Ik ga puzzelen aan het met lef mijn proeven rijden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.