Sportpaarden

De huidige sportpaarden van Malene Nootenboom

BWR Icoon

Icoon is geboren in 2013 in de stallen van Tim Coomans in Oud-Beijerland. Zijn vader is de beroemde hengst Glocks Dreamboy NOP uit de merrie Emorka v. Don Schufro. De moeder van Emorka is de hengstenmoeder Rita Morka v. Jazz.

Icoon wordt uitgebracht in de subtop.

BWR Lennox

Lennox is in het jaar 2016 geboren in de stallen van Hendrik Jan de Wolde in Zuidwolde. Ook Lennox is een nakomeling van de dressuurhengst Glocks Dreamboy NOP uit de ster, preerente, prestatie, sport en prok-merrie Winnie Wirdonie v. Havel. De moeder van Winnie stamt af van de hengst Dillenburg en is tevens de moeder van de grandprix paarden Nimbly, Olympus en Luxform’s Popeye.

Lennox wordt in 2021 uitgebracht in de klasse M1 en M2.

Maestro Mansolein

Maestro Mansolein is in 2017 geboren in de stallen van Stoeterij Mansolein in Fontaine-les-Luxeuill, Frankrijk. De vader van Maestro is de Gelderse hengst Henkie die succesvol meegedaan heeft aan de Wereldkampioenschappen jonge paarden.

De moeder van Maestro is de merrie Ulicator de Fauntane K van de hengst Alligator Fontaine x Jalisco B.

Maestro wordt in 2021 uitgebracht in de klasse L2.

BWR Now What DW

Now What is gefokt door Malene in samenwerking met Hendrik Jan de Wolde. De vader van Now What is de (inmiddels geruinde) Freischutz (Foundation x Del Martino) uit de ster, IBOP en PROK merrie Denice die Malene uitgebracht heeft in de sport.

Now What wordt in 2021 rustig opgeleid en zal, vanwege zijn stokmaat, pas in 2022 of 2023 uitgebracht worden in de sport.