Suzanne twee maal eerste in Z2

Afgelopen zaterdag heeft Suzanne Schuren haar ruin Bink gestart in de klasse Z2. Ze werden twee keer eerste in die klasse en behaalden de punten voor het ZZ Licht.

(vanwege een internetstoring een beetje verlaat bericht)

Suzanne:

Gisteren ben ik met Bink wezen starten bij Stal Alblas in Sliedrecht. Ik reed mee in het Z2. Ik kon in de proeven mooi met controle rijden. Ons zwakke punt zijn de wissels, maar die zijn nog steeds aan het verbeteren. Ik was 2 x 1e met 213 en 217,5. Leuk is dat ik een aantal jaar geleden bij Malene terecht ben gekomen omdat ik stijf stond van de spanning en daardoor niet normaal meer reed. Met een individueel begeleidingstraject en daarna lessen heeft ze mij enorm geholpen en mogen we nu alweer over naar het ZZ-licht! En de spanning? Gisteren was ik eigenlijk een beetje te relaxed haha.. Nu nog de optimale spanningsboog proberen te vinden.
En mijn plannen met Bink? Lekker klaarmaken voor het ZZ-licht, puntjes op de i en dan de sprong wagen!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.