Wedstrijd resultaten van leerlingen

In het weekend van 21 en 22 mei zijn weer diverse leerlingen van Malene op wedstrijd geweest.

Annerieke Mans had wedstrijd met haar paard Gloriant in Alblasserdam. Ze kon fijne proeven rijden en behaalde maar liefst 3 winstpunten en een tweede plaats met 196,5 en 190,5 punten.

Annelinn van Leenen reed met haar merrie Alouette wedstrijd in Dordrecht. Voor haar eigen gevoel had ze een fijne eerste proef gereden, alleen was dat niet wat de jury wilde zien. De tweede proef heeft ze wat makker gereden en alsnog 178 en 184,5 punten behaald.

Jessica vd Berg had 2 dagen wedstrijd met haar paard Datisum. Het was een mooi weekend voor haar met zeer goede resultaten. De combinatie kon mooie gelijkmatige proeven neerzetten. Ze behaalde twee keer een eerste plaats en maar liefst 6 winstpunten.

Carmen Meeldijk behaalde een eerste plaats met Graceful H in de selectieproef. Met maar liefst 196,5 punten, hiermee heeft ze haar eerste plaatsingspunt binnen.

Ook Michelle Bervoets reed met haar paard Faith mee aan een selectiewedstrijd. Ze behaalde een mooie 2e plaats met 189 en 188 punten. Ook voor haar is dus de eerste plaatsingspunt binnen.

Ariane van Galen reed haar L2 debuut met haar paard. De puntjes moeten nog op de i gezet worden maar de combinatie heeft de eerste winstpunt binnen weten te halen!

Ingrid Reedijk reed mee op de wedstrijd op de Cavalier. In de klasse Z1 reed ze 204,5 punten. Ze had een fijn gevoel over de proef en zal met Malene gaan werken om het nog netter te krijgen.

Goed gedaan dames, op naar de volgende wedstrijden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.