Yentl rijdt knappe proeven met Montreux

 • Yentl rijdt knappe proeven met Montreux

  Na een korte blessure van Montreux weet Yentl hem ontzettend knap door de Z1 proeven te sturen!

  Yentl: Ik ben Yentl Hooghuis, 17 jaar. Paardrijden doe ik nog niet zo lang, nu pas een kleine 3 jaar. Op mijn 15e begonnen en kreeg al snel een verzorgpony, een ondeugende haflinger met de naam Storm. Ik kreeg redelijk snel het rijden onder de knie en ben met Storm gaan starten en hem uitgebracht t/m het M1 dressuur. Maar kleine meisjes worden groot en ik ontgroeide Storm waardoor ik gestopt ben met dressuren en de wedstrijden.

  Samen met mijn moeder een paard gekocht waar ik op door kon groeien en hebben een jaar geleden in Mei Montreux gekocht.
  Al snel was ik gewend aan Montreux en hij leerde mij de fijne kneepjes en zijn in juni gaan starten in de B, selectiewedstrijden gereden, kringkampioen geworden en uiteindelijk in september naar de Hippiade!
  Na de Hippiade ben ik gelijk over gegaan naar de volgende klasse en we hebben altijd samen sùper fijne wedstrijden gereden met mooie resultaten.
  25 Maart van dit jaar werden we Z Dressuur, zo blij, wat een mijlpaal!
  Thuis goed gaan trainen en ons voorbereiden op deze klasse onder leiding van Malene.
  In April onze eerste Z wedstrijd gereden en gelijk winstpunten maar oh, wat was dit ineens een groote stap.
  Zelf weinig ervaring mèt een paard met ervaring wat juist vaak behoorlijk in mijn “nadeel” werkt maar leer er wel enorm veel van.
  Vandaag weer een wedstrijd gereden na een periode wat rustiger aan gedaan te hebben en een blessure van mijn paard en ging weer wat makkelijker dan de vorige keer. Twee maal een eerste plaats met 216 en 211 punten.
  We zijn er nog niet en hebben echt nog wel punten die veel beter kunnen maar ben ontzettend trots op mijn paard en op mezelf.
  Ik wil Malene bedanken voor haar leerzame lessen en kundige adviesen, op naar het Z2!!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.